16 Haziran 2013 Pazar

Pazarlık yaparak daha ucuza nasıl satın alınır ?

online-alisveris-1
Türkiye’de e-ticaret kavramı bugüne kadar hep “Hemen Satın Al ” kavramı ile tasarlandı ve uygulandı.
Fakat Türk tüketicisinin karekteristik yapısı pazarlık yapmadan satın almaya alışkın olmadığı su götürmez bir gerçek. Bu açığı görerek, online alışverişte sabit fiyat tabularını yıkarak e-ticaret yapısına pazarlık sistemini getirerek kısa zamanda adımızı duyurup önemli yeniliklere imza attık.
pazarliklaal.com’da alışveriş yaparken sitede bulunan fiyatlar üzerinden ücretsiz ve anlık olarak sistem ile pazarlık yaparak fiyatı düşürüp , almak istediğiniz ürünü ucuza satın alabilirsiniz.
Sitemizin eğlenceli taraflarından biri de pazarlık yaparken günlük hayatta kullanılan pazarlık diyaloglarını kullanarak (En son ne olur, Öğrenci indirimi yapar mısınız? gibi) kullanıcıları tebessüm ettirip eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunuyoruz.
Pazarliklaal.com bir çok sektörden bir çok ürünü bir araya getirerek ve aynı zamanda koşulsuz iade garanti sistemi ile kullanıcılarına pazarlık yapabilecekleri keyifli ve güvenli bir alışveriş imkanı sunmaktayız . Sitenin sektörde bulunan rakiplerimizden büyük farklarımızdan bir tanesi de kargonun ücretsiz olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder