12 Aralık 2012 Çarşamba

AİPTEK İ2 3D HD KAMERA TÜRKİYEDE BİR İLK 3 BOYUT - Hızlı Gönderi - Ücretsiz Kargo - Ucuz Alışveriş pazarliklaal.com da

 

2GB HAFIZA KARTI - 3D GÖZLÜK HEDİYELİ
 

2 YIL GARANTİLİ
 
 
PİYASA FİYATI : 399TL
 
 
SINIRLI SAYIDA
AIPTEK i2 3d Camcorder ile hayatınızı yeni bir boyuta taşıyacaksınız. Sadece 125 gram ağırlığında olan bu cihaz ile 3 boyutlu ve iki boyutlu olarak; video kaydı ve fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Hem de HD olarak. İçerisine monte edilmiş USB girişi sayesinde videolarınızı ve fotoğraflarınızı kolaylıkla bilgisayarınıza yükleyebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Çocuğunuz ilk adımını atarken, gittiğiniz düğünde gelin ile damat ilk dansını yaparken, takımınızın kalecisi penaltı kurtarırken; cebinizden çıkardığınız i2 Camcorder ile 3 boyutlu olarak kaydetmek istemez misin?
Çektiğniz videoları, cihazın üzerinde bulunun 2.4'' büyüklüğündeki 3 boyutlu LCD ekrandan gözlüksüz bir şekilde üç boyutlu olarak izleyebilirsiniz. Buna ek olarak; üç boyutlu televizyonunuzda da videolarınızı gözlüksüz olarak izleyebilirsiniz.
Evinizde üç boyutlu televizyon yok mu? Dert değil! Videonuzu bilgisayarınızdan ya da 2 boyutlu televizyonunuzdan da 3 Boyutlu olarak izleyebilirsiniz. Nasıl mı? Yanında hediye ettiğimiz 3 boyutlu izleme gözlükleri ile.
Dünya'nın ilk üç boyutlu "tüketici" kamerası olan AIPTEK i2 3D Camcorder; hayatınıza yeni bir boyut kaçıracak.
*Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Tükenmeden temin ediniz.
 



FATURA KESİLECEKTİR

KUTU İÇERİĞİ;

-AİPTEK İ2 3D HD KAMERA

-USB BAĞLANTI KABLOSU

-BATARYA

-HDMI KABLO

-TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU

-GARANTİ BELGESİ

-KILIF





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder