12 Aralık 2012 Çarşamba

BRİGHT USE X5 ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI 15kW - Hızlı Gönderi - Ücretsiz Kargo- Ucuz Alışveriş pazarliklaal.com da


Bright USE X5 Elektrik Tasarruf Cihazı 15kW 

89 tl'ye değil

34,90 tl'sahip olun

ÜRÜN NEDEN 24,90TL DİYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN;
Ürünümüz %100 orjinaldir. Fiyatın uygun olmasının sebebi çok yüksek adetlerde ürün satıyor olmamızdır. Kesinlikle adınıza faturalı ve garantili olarak gönderilecektir. Stoklarımız ile sınırlı bu kampanyamızdan kışa girmeden faydalanın.

200 TL'ye kadar olan faturalarınızda avantaj sağlar.
500.000 ÜZERİNDE SATILAN BU ÜRÜN HER EVE İŞE LAZIMDIR
BRİGHT USE X5 ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI 15kW

Bright Use X5 akıllı cihazın üretilmesindeki en önemli amaç ülke genelindeki konutlar, ofisler ve küçük ölçekli işyerleri gibi kompazasyon panosu olmayan yaşam ve çalışma ortamlarında kullanılan elektrik tasarrufu sağlamak için geliştirilen son teknoloji ürünüdür.

Prensip olarak sanayi tipi kompazasyon sisteminin ev ve küçük işyerlerine uyarlanmış ve geliştirilmiş halidir.

Buluşun amacı akıllı cihaz ve ve ofis gibi elektrik enerjini harcanan yerlerde kayıp enerjiyi absorbe edecek ve hem şebekeye yüklenmeyi önleyecek hemde enerji harcamanızı azaltacak tasarruf cihazıdır.

Bu cihaz hem tek fazlı sistemlerde hemde üç fazlı sistemlerde kullanılmaktadır.

Bright Use X5'in öncelikli gayesi yeni teknolojileri araştırmak ve ülkemizin ihtiyacı olan yeni ürünleri ülke ekonomisine kazandırmak olan bir kurumdur.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu enerji darboğazını görerek bu soruna çözüm sunmak amacıyla Dünya üzerinde kullanılan teknolojileri araştırmaya başlamış bunun neticesinde "BrightUse-X5 Elektrik Tasarruf Cihazı"nı tüketicilerin hizmetine sunmuş bulunmaktadır.
Türkiye genelinde çok sayıda noktada Elektrik Tasarruf Cihazları demo ve satışı gerçekleştirmiş ve müşterilerimizin birçoğuna çözüm sunmuştur.

ELEKTRONİK CİHAZLAR OTOMATİK CİHAZLAR 1 MİLİSANİYEDE DEVREYE GİREREK REAKTİF GÜCÜ MİNİMUMA İNDİRİR VE MAKSİMUM VERİM SAĞLAR.
1- Ortalama %25′e varan elektrik tasarrufu sağlar.
2- Saat farkı gözetmez.
3- Tüm elektrik saatlerine uyumlu çalışır.
4- Ses yapmaz.
5- Enerji kullanıldığında otomatik olarak devreye girer. Hassas yapısı ile elektrik tesisatınızdaki akımı algılayarak enerjinin az veya çok tüketildiğini led sinyal yolu ile uyarıda bulunur.
6- Kırmadan dökmeden 5 dakikada ana sigorta kutusunun nötr ve faz girişlerine kolay montaj yapılır.
7- Gerektiğinde taşınabilme özelliğine sahiptir.
8- Cihaz aktif durumda iken kullanıldığı alandaki tüm elektrik hatlarına duyarlı çalışabilme özelliği ile anlık voltaj dalgalanmalarını otomatik olarak dengeler.
9- Tüm elektrikli alet ve cihazlarınızı en etkili biçimde korur ve daha randımanlı çalıştırır.
10- Elektrik hatlarını rahatlatır.
11- İnsan sağlığına zararlı manyetik yayılımları minimize eder.

MANUEL CİHAZLAR
1- Ortalama %25′e varan elektrik tasarrufu sağlar.
2- Saat farkı gözetmez.
3- Tüm elektrik saatlerine uyumlu çalışır.
4- Ses yapmaz.
5- Tirifaze ve monofaze sistemlere uyumludur.
6- Kırmadan dökmeden 5 dakikada ana sigorta kutusunun nötr ve faz girişlerine kolay montaj yapılır.
7- Gerektiğinde taşınabilme özelliğine sahiptir.
8- Cihaz aktif durumda iken kullanıldığı alandaki tüm elektrik hatlarına duyarlı çalışabilme özelliği ile anlık voltaj dalgalanmalarını otomatik olarak dengeler.
9- Tüm elektrikli alet ve cihazlarınızı en etkili biçimde korur ve daha randımanlı çalıştırır.
10- Elektrik hatlarını rahatlatır.
11- İnsan sağlığına zararlı manyetik yayılımları minimize eder.
12- Enerji kullanılmadığında cihazın açma kapama anahtarından kapatınız.
 
 

Bright Use X5 Elektrik Tasarruf Cihazı

Bright Use X5 akıllı cihazın üretilmesindeki en önemli amaç ülke genelindeki konutlar, ofisler ve küçük ölçekli işyerleri gibi kompazasyon panosu olmayan yaşam ve çalışma ortamlarında kullanılan elektrik tasarrufu sağlamak için geliştirilen son teknoloji ürünüdür.

Prensip olarak sanayi tipi kompazasyon sisteminin ev ve küçük işyerlerine uyarlanmış ve geliştirilmiş halidir.

Buluşun amacı akıllı cihaz ve ve ofis gibi elektrik enerjini harcanan yerlerde kayıp enerjiyi absorbe edecek ve hem şebekeye yüklenmeyi önleyecek hemde enerji harcamanızı azaltacak tasarruf cihazıdır.

Bu cihaz hem tek fazlı sistemlerde hemde üç fazlı sistemlerde kullanılmaktadır.
Bright Use X5'in öncelikli gayesi yeni teknolojileri araştırmak ve ülkemizin ihtiyacı olan yeni ürünleri ülke ekonomisine kazandırmak olan bir kurumdur. Ülkemizin içerisinde bulunduğu enerji darboğazını görerek bu soruna çözüm sunmak amacıyla Dünya üzerinde kullanılan teknolojileri araştırmaya başlamış bunun neticesinde "BrightUse-X5 Elektrik Tasarruf Cihazı"nı tüketicilerin hizmetine sunmuş bulunmaktadır. Türkiye genelinde çok sayıda noktada Elektrik Tasarruf Cihazları demo ve satışı gerçekleştirmiş ve müşterilerimizin birçoğuna çözüm sunmuştur.

Bright Use X5 ' in Faydaları Nedir ?

Ev, ofis ve küçük ölçekli işyerleri gibi elektrik enerjisi harcanan yerlerde kayıp enerjiyi absorbe eder ve hem şebekeye yüklenmeyi önler hem de enerji harcamasını azaltarak %25' e varan oranlarda tasarruf etmenizi sağlar.

Brightuse – x5 elektrik tesisatı üzerinden çekilen akımın frekansını düzenlemek suretiyle kayıpları ortadan kaldırır. Evimizde kullandığımız neredeyse tüm elektrikli cihazlar çalışırken tükettikleri enerji iletim hatlarından gelen enerjinin %75' i civarındadır. Geriye kalan %25 lik enerji ise reaktif güç olarak bilinen fakat şebekede ve cihazlarda kayıplara yol açarak kullanılmadan yok olur. Brightuse x5 enerji israfını önler. Bu kullanımdan kaynaklanan kayıp enerji ise hem bütçemizden hemen ulusal ekonomi açısından zarardır. Brightuse-x5, anlık voltaj dalgalanmalarını düzenler. Elektrikli cihazların ömrünü uzatır. Elektromanyetik yayılımları minimize ederek yaşam kalitenizi artırmaya yardımcı olur. 10 yıl kullanım ömrü vardır. Kullanımı kolaydır. Prize takarak aktif hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda brightuse-x5 çamaşır makinası, elektrik süpürgesi, bulaşık makinası, buzdolabı, televizyon, bilgisayar, floresan, klima gibi tüm motorlu, bobinli, balastlı cihazlarda fayda sağlar.

DİKKAT! YÜKSEK VERİM ALINABİLMESİ İÇİN KONUTLARDA MUTFAKTAKİ PRİZE TAKILMASI ÖNERİLİR.

Bright Use X5 Buluşunun Amacı;

Akıllı cihaz ev ve ofis gibi elektrik enerjisi harcanan yerlerde kayıp enerjiyi absorbe edecek ve hem şebekeye yüklenmeyi önleyecek hem de enerji harcamasını azaltacaktır.

Brightuse – x5 akıllı cihazın üretilmesindeki en önemli amaç ülke genelindeki konutlar, ofisler ve küçük ölçekli iş yerleri gibi kompazyon panosu bulunmayan yaşam ve çalışma ortamlarında kullanılan elektrikten tasarruf sağlamaktadır. Prensip olarak, sanayi tipi kompazyon sisteminin ev ve küçük işyerlerinde kullanılması için geliştirilmiş olan şeklidir.

YASAL MIDIR?

15 Ocak 2004 tarih ve 25347 sayılı resmi gazete ile 2 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayılı resmi gazeteye göre; aldığınız cihazın elektrik sayacı ile bir bağlantısı olmadığından yasalara aykırı bir durum teşkil etmemektedir.

Satın aldığınız ürün garanti belgesi ile birlikte tarafınıza teslim edilecektir. Garanti süresi 2 yıldır.

%25'e varan elektrik tasarruffu sağlar!

Ev ve işyerlerinde kullandığımız (Florasan ışıklar, televizyonlar, klimalar, bilgisayarlar, buzdolapları, çamaşır makineleri, müzik setleri, elektrik süpürgeleri, aspritörler, fanlar, pervaneler, su pompaları vs.) bir çok elektrikli alet ve cihazların çalışırken kullanabildikleri (tükettikleri) enerji genelde iletim hatlarından gelen elektrik enerjisinin %75 i civarındadır.

Geriye kalan %25′lik enerji ise reaktif güç olarak bilinen, fakat şebekede ve cihazlarda kayıplara yol açarak kullanılmadan yok olan enerjidir.
#

Bright Use X5 Özellikleri :

#Elektrik kayıplarınızı azaltır.
#Montaj gerektirmez; evinizdeki ya da iş yerinizdeki herhangi bir prize takılarak kullanılır.
#Elektrikli cihazların ihtiyacından fazla elektrik harcamasını engeller.
#TSE & CE & ISO 9001 belgeli malzemeler ile üretilmiştir.
#
 
BRİGHT USE X5 ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI 15kW BRİGHT USE X5 ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI 15kW

HIZLI TESLİMATLARIMIZ TÜM TÜRKİYE'YE DEVAM EDİYOR !

!
#
 
Bright Use X5 ev ve ofislerde tüketilen elektrik enerjisinin kaybolan kısmını absorbe ederek hem şebekeye yüklenmeyi önler hem enerji harcamasını azaltır hem de %25'e varan oranlarda tasarruf etmenizi sağlar.Ürün bandrollu, orjinal kutusunda gönderilir.
Cihaz fabrikalarda yada büyük atolyelerde elektrik tasarrufu için kullanılan kompanzasyon sisteminin ev ve işyerleri için uyarlanmış halidir.
Cihazı elektrik kullanımının çok olduğu cihazlara yakın bir prize takmanız yeterlidir.
 
Bright Use X5 elektrik faturanızı düşürmek için geliştirilmiş bir cihazdır.

Kullanımı çok kolay! Sadece fişe tak kullan.

%25'e varan elektrik tasarruffu ile cebinizi düşünen çevreci teknoloji.

TSE & CE & ISO 9001 belgeli malzemeler ile üretilmiştir.

Bright Use X5 'in faydaları:
Elektrik tasarrufu sağlar.
Elektrikli cihazlarınızı gerilime karşı korur.
Elektrik gidip gelmelerinden oluşacak zararı engeller.
Elektrik kalitesini yükseltir.

Bright Use X5 ile hem enerji israfını önleyin hem de faturalarınız artık cep yakmasın.

Aylık ortalama 100 TL elektrik faturası ödeyen ev veya işyerleri Bright Use X5kullandıklarında yılda 300 TL'ye kadar tasarruf sağlar.

 

Bright USE X5 Elektrik Tasarruf Cihazı

BrightUse-X5 elektrik tasarruf cihazı ile evinizde, işyerinizde elektrikten tasarrufun keyfini çıkarın!

Bright Use X5; elektrik faturanızı düşürmek için geliştirilmiş bir cihazdır.
Kullanımı çok kolay! Sadece fişe tak kullan.
%25'e varan elektrik tasarruffu ile cebinizi düşünen çevreci teknoloji.
TSE & CE & ISO 9001 belgeli malzemeler ile üretilmiştir.
Ev ve işyerlerinde kullandığımız (Florasan ışıklar, televizyonlar, klimalar, bilgisayarlar, buzdolapları, çamaşır makineleri, müzik setleri, elektrik süpürgeleri, aspritörler, fanlar, pervaneler, su pompaları vs.) bir çok elektrikli alet ve cihazların çalışırken kullanabildikleri (tükettikleri) enerji genelde iletim hatlarından gelen elektrik enerjisinin %75 i civarındadır.
Geriye kalan %25′lik enerji ise reaktif güç olarak bilinen, fakat şebekede ve cihazlarda kayıplara yol açarak kullanılmadan yok olan enerjidir!

 

Bright USE X5 Elektrik Tasarruf Cihazı

BrightUse-X5 elektrik tasarruf cihazı ile evinizde, işyerinizde elektrikten tasarrufun keyfini çıkarın!

Bright Use X5; elektrik faturanızı düşürmek için geliştirilmiş bir cihazdır.
Kullanımı çok kolay! Sadece fişe tak kullan.
%25'e varan elektrik tasarruffu ile cebinizi düşünen çevreci teknoloji.
TSE & CE & ISO 9001 belgeli malzemeler ile üretilmiştir.
Ev ve işyerlerinde kullandığımız (Florasan ışıklar, televizyonlar, klimalar, bilgisayarlar, buzdolapları, çamaşır makineleri, müzik setleri, elektrik süpürgeleri, aspritörler, fanlar, pervaneler, su pompaları vs.) bir çok elektrikli alet ve cihazların çalışırken kullanabildikleri (tükettikleri) enerji genelde iletim hatlarından gelen elektrik enerjisinin %75 i civarındadır.
Geriye kalan %25′lik enerji ise reaktif güç olarak bilinen, fakat şebekede ve cihazlarda kayıplara yol açarak kullanılmadan yok olan enerjidir!

 


Ürün Özellikleri:
 
  • Elektrik kayıplarinizi azaltir.
  • Montaj gerektirmez; evinizdeki ya da iş yerinizdeki herhangi bir prize takılarak kullanılır.
  • Elektrikli cihazların ihtiyacından fazla elektrik harcamasını engeller.
  • 2 yıl üretici firma garantisi ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder